sunnuntai 18. joulukuuta 2011

6 yötä Jouluun!

Eilen töiden jälkeen suuntasin käymään kanta-asiakas pikkujouluissa missä oli tarjolla paljon herkkuruokaa, terästettyäglökiä ja muita juomia (: Loppuillasta mulla oli viellä toiset pikkujoulut meijän tyttöporukan kesken, oli taas kyl ihana nähä kaikkia ja lähtiiki siitä sitte viellä baariin tanssahtelemaan.

Tänään menin sitte puolilta päivin töihin ja töiden jälkeen kävin nappaamassa Subwaysta meille patongit. Loppupäivä onki menny vähän päikkäriä ottaessa ja muutenki aika rennoissa meiningeissä. Kohta taidetaan kattoo telkkarista tuleva leffa, hyvät sunnuntait vaa sinne muihinki koteihin ♥

Harmittaa kun en saanu napattua kunnon kuvaa, kaikki tais olla ihan heilahtaneita, täytyy vissii alkaa suunnitella jotain ihan kunnon järkkärin ostoa!




♥:llä Mawi

3 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Voii sul on kyl aivan ihana tukka :)) Ja jos saan toivoo nii ois tosi kiva jos voisit lisää sun blogin kans Bloglovin':n listoille :-)

Anonyymi kirjoitti...

yks vinkki. voitko vaihtaa joko tän taustan tai tekstin värin muuksi. mulla ainakin vaikeeta lukea mustaa tummanharmaalta(?) :/

muuten tosi hyvä blogi!

Mari kirjoitti...

Eve: Hihii, kiitti :) Voisinki laittaa :)

A:Jep, katon vähä noit asetuksii läpi, jos sais taustaa vähä vaaleemmaks vaikka :)